Spatiu special amenajat pentru copii

Spaţiul cald, special amenajat pentru micuţi, şi specialiştii care devin prieteni cu copiii imediat de cum au intrat pe uşa cli-nicii, creează o atmosferă plăcută astfel încât cei mici nu se mai simt speriaţi de prezenţa lor într-o unitate medicală şi nici de cea a medicilor.

Schimbam lacrimi in zambete!

De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea.

Servicii medicale de inalta calitate

Clinica „Sfânta Anastasia“ oferă servicii medicale pentru copii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialişti din Piatra-Neamţ, dar şi din importante oraşe universitare din ţară. Este vorba de medici care au o bogată experienţă în pediatrie şi sunt recunoscuţi pentru profesionalismul lor, din Cluj, Iaşi, Târgu-Mureş şi, nu în ultimul rând, din Piatra-Neamţ.

Aparatura ultra-performanta

Cabinetele din incinta clinicii sunt dotate cu aparatură pediatrică ultra-performantă, iar în premieră în judeţul Neamţ, la Clinica „Sfânta Anastasia“ sunt realizate de către specialişti şi ecografii transfrontanelare şi ecografii pentru depistarea bolii de reflux gastroesofagian la copii.

Dermatologie

Pielea copiilor este mult mai sensibilă și mai puțin rezistentă la agresiunea factorilor de mediu. Orice substanta banala pentru adult, poate deveni extrem de alergica sau iritanta pentru pielea copilului in conditiile unei ingrijiri necorespunzatoare.

Marea majoritate a afecțiunilor cutanate (ex.Molluscum contagiosum) se transmit prin contact fizic (piele pe piele) care implică contactul fizic între persoana infectată și alte persoane neinfectate ca de pildă: sporturile de echipă, dușurile în comun, mersul la piscină, activitați comune în spațiile de joacă publice, introducerea in colectivitate, etc.

Clinica pediatrică Sf. Anastasia asigură prin personalul sau medical diagnosticul urmatoarelor afecțiuni cutanate pediatrice:

 1. dermatita atopica, dermatita seboreica
 2. infecții bacteriene, virale, fungice
 3. eczeme, prurigo
 4. alergii cutanate
 5. acnee
 6. psoriazis
 7. tumori cutanate
 8. alte boli specifice copilariei
Totodata asigurăm proceduri minim invazive de tipul:

 1. chiuretare leziuni cutanate (moluscum contagiosum, keratoze seboreice mici, papiloame virale, condiloame acuminate mici)
 2. dermatoscopie
 3. excizii leziuni/parți moi (nevilor pigmentari/alunițe, chiste, cheratoze seboreice, cheratoze actinice sau a formațiunilor tumorale cu caracter malign melanom, carcinoame etc.)
 4. tratamentul personalizat al acneei juvenile (proceduri speciale curațare ten/peeling chimic)
Vreau programare

Pentru informatii suplimentare si programari telefonice sunati la 0333 407 016, 0774 461 055

Servicii Mommy and me

Clinica pediatrică Sf. Anastasia vine în întampinarea dorinței de înfrumusețare a unui număr tot mai mare de mămici dinamice si în pas cu frenezia cotidianului.

In cadrul cabinetului nostru de dermato – cosmetică imperfecțiunile pielii, riduri, cearcane, acnee, sunt privite integrat: în loc sa tratăm separat liniile sau ridurile, petele sau cicatricile, privim fața ca un întreg.

Pentru o piele cu aspect cosmetic și estetic din ce in ce mai armonios recomandăm intervenția personalizată a medicului specialist:

 1. peeling chimic – corectează imperfecțiuni superficiale (riduri fine, pete, coșuri, cicatrici după acnee)
 2. proceduri speciale de curățare a tenului
 3. folosirea procedurilor bazate pe substanțe de umplere a ridurilor (acid hialuronic de tip filler sau volume)
Vreau programare