Spatiu special amenajat pentru copii

Spaţiul cald, special amenajat pentru micuţi, şi specialiştii care devin prieteni cu copiii imediat de cum au intrat pe uşa cli-nicii, creează o atmosferă plăcută astfel încât cei mici nu se mai simt speriaţi de prezenţa lor într-o unitate medicală şi nici de cea a medicilor.

Schimbam lacrimi in zambete!

De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea.

Servicii medicale de inalta calitate

Clinica „Sfânta Anastasia“ oferă servicii medicale pentru copii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialişti din Piatra-Neamţ, dar şi din importante oraşe universitare din ţară. Este vorba de medici care au o bogată experienţă în pediatrie şi sunt recunoscuţi pentru profesionalismul lor, din Cluj, Iaşi, Târgu-Mureş şi, nu în ultimul rând, din Piatra-Neamţ.

Aparatura ultra-performanta

Cabinetele din incinta clinicii sunt dotate cu aparatură pediatrică ultra-performantă, iar în premieră în judeţul Neamţ, la Clinica „Sfânta Anastasia“ sunt realizate de către specialişti şi ecografii transfrontanelare şi ecografii pentru depistarea bolii de reflux gastroesofagian la copii.

Homeopatie

Homeopatia este o ramura a medicinei naturiste extrem de populara care foloseste substante naturale, sigure si nontoxice in crearea remediilor.
Copiii raspund foarte bine la aceste tratamente care se dovedesc eficiente intr-o multime de boli, de la cele psihice si comportamentale pana la cele fiziologice.

In primul rand terapia heomeopatica actioneaza asupra sistemului imunitar al copilului, intarindu-l si fortifiindu-l. In acest fel, ea ajuta la combaterea unor boli grave, pentru ca imunitatea va tine piept valului de virusi sau bacterii cu care copilul va intra in contact.

Homeopatia este sigura si eficienta in tratarea mai multor boli frecvente in randul copiilor. Printre cele mai cunoscute sunt:

1. infectii respiratorii frecvente (astm, rinofaringita, bronsita, amigdalita);

2. enurezisul (udarea patului);

3. infectii ale urechii;

4. raceli;

5. gripe;

6. boli autoimune;

7. colici;

8. dureri de cap;

9. infectii ale tractului urinar;

10. dureri ale dintilor;

11. probleme digestive (greata, constipatie, intolerante alimentare, diaree acuta, varsaturi etc.);

12. boli ale copilariei (pojar, oreion, varicela etc.);

13. alergii etc.

Medicii sustin ca desi exista remedii homeopatice sigure pentru a fi administrate fara aviz medical, cel mai bine este sa mergi la un specialist in homeopatie pentru cea mai buna optiune pentru copilul tau.

Vreau programare

Pentru informatii si programari telefonice sunati la 0333 407 016, 0774 461 055