Spatiu special amenajat pentru copii

Spaţiul cald, special amenajat pentru micuţi, şi specialiştii care devin prieteni cu copiii imediat de cum au intrat pe uşa cli-nicii, creează o atmosferă plăcută astfel încât cei mici nu se mai simt speriaţi de prezenţa lor într-o unitate medicală şi nici de cea a medicilor.

Schimbam lacrimi in zambete!

De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea.

Servicii medicale de inalta calitate

Clinica „Sfânta Anastasia“ oferă servicii medicale pentru copii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialişti din Piatra-Neamţ, dar şi din importante oraşe universitare din ţară. Este vorba de medici care au o bogată experienţă în pediatrie şi sunt recunoscuţi pentru profesionalismul lor, din Cluj, Iaşi, Târgu-Mureş şi, nu în ultimul rând, din Piatra-Neamţ.

Aparatura ultra-performanta

Cabinetele din incinta clinicii sunt dotate cu aparatură pediatrică ultra-performantă, iar în premieră în judeţul Neamţ, la Clinica „Sfânta Anastasia“ sunt realizate de către specialişti şi ecografii transfrontanelare şi ecografii pentru depistarea bolii de reflux gastroesofagian la copii.

Alergologie

Alergologia se ocupa cu zeci de suferinte produse prin mecanisme multiple si complexe, care sunt investigate fiecare in alt mod si tratate diferit si individualizate de la un pacient la altul.

CONSULTUL ALERGOLOGIC IN CABINET ESTE NECESAR IN CAZURI DE:

  • rinita, conjunctivita persistenta sau sezoniera, alergii respiratorii la praf, polen, par de animale, mucegaiuri, etc.
  • astm sau suspiciune de astm, episoade de respiratie ingreunata sau respiratie suieratoare, tuse cronica
  • alergii alimentare
  • alergii la medicamente, suspiciune de alergie la anestezice locale sau la materiale utilizate in stomatologie
  • urticarie (umflaturi mici si rosii insotite de mancarime cutanata)
  • angioedem (umflatura fetei si a palmelor, etc.)
  • eczema, dermatita de contact, dermatita atopica
  • alergii la venin de albina sau de viespe
  • alte reactii care pot fi de natura alergica
Vreau programare

Pentru informatii suplimentare si programari telefonice sunati la 0333 407 016, 0774 461 055