Spatiu special amenajat pentru copii

Spaţiul cald, special amenajat pentru micuţi, şi specialiştii care devin prieteni cu copiii imediat de cum au intrat pe uşa cli-nicii, creează o atmosferă plăcută astfel încât cei mici nu se mai simt speriaţi de prezenţa lor într-o unitate medicală şi nici de cea a medicilor.

Schimbam lacrimi in zambete!

De cand se nasc incercam sa ne inzestram copiii cu toata intelepciunea acumulata. Constatam pe zi ce trece ca sunt o existenta distincta, ca au personalitate proprie, ca au vise si idei marete si ca au nevoi proprii. Pentru noi toti, sanatatea copilului nostru este intotdeauna pe primul loc. Astfel, am inteles ca merita sa aiba o clinica dedicata lor, unde toti si toate le slujesc zi de zi sanatatea.

Servicii medicale de inalta calitate

Clinica „Sfânta Anastasia“ oferă servicii medicale pentru copii la cele mai înalte standarde, asigurate de specialişti din Piatra-Neamţ, dar şi din importante oraşe universitare din ţară. Este vorba de medici care au o bogată experienţă în pediatrie şi sunt recunoscuţi pentru profesionalismul lor, din Cluj, Iaşi, Târgu-Mureş şi, nu în ultimul rând, din Piatra-Neamţ.

Aparatura ultra-performanta

Cabinetele din incinta clinicii sunt dotate cu aparatură pediatrică ultra-performantă, iar în premieră în judeţul Neamţ, la Clinica „Sfânta Anastasia“ sunt realizate de către specialişti şi ecografii transfrontanelare şi ecografii pentru depistarea bolii de reflux gastroesofagian la copii.

Chirurgie si ortopedie pediatrica

Chirurgia si ortopedia pediatrica este specialitatea medicala care are drept scop diagnosticarea si tratamentul chirurgical al copiilor din perioada neonatala pana la pubertate. Acopera o serie intreaga de boli unice intalnite la copii, care necesita tratament specific:

  • diagnosticul si tratamentul malfomatiilor ortopedice congenitale (luxatia de sold, piciorul stramb congenital, defomarile congenitale ale coloanei sau ale membrelor, etc)
  • diagnosticul si tratamentul afectiunilor ortopedice dobindite (piciorul plat, plat-valg, genu valg, durerile “de crestere”, deformarile coloanei vertebrale: cifoze , scolioze etc.)
  • diagnosticul si tratamentul afectiunilor chirurgicale ale copilului: apendicita, hernia (ombilicala, inghinala etc.) precum si afectiunile chirurgicale ale aparatului uro-genital (fimoza, testiculi necoborati, hipospadias, afectiunile uretrei si ale rinichilor etc.)
  • diagnosticul si tratamentul patologiei osoase traumatice (fracturi, entorse, luxatii etc.) inclusiv imobilizari gipsate
  • diagnosticul si tratamentul plagilor, arsurilor, degeraturilor
  • diagnosticul si tratamentul colectiilor purulente (abcese, furuncule, hidrosadenite, panaritii etc.)
  • diagnosticul primar in cazurile  de patologie tumorala

Consultatia de specialitate este necesara intrucat majoritatea afectiunilor aparute in aceasta perioada sunt congenitale, deci trebuiesc rezolvate pana la adolescenta.

Vreau programare

Pentru informatii suplimentare si programari telefonice sunati la 0333 407 016, 0774 461 055